Изготовление ЖБИ изделий по индивидуальным размерам

 

Маніпулятор стріла 8м

Маніпулятор стріла 8мМаніпулятор – дуже потрібна річ, коли справа стосується роботи з залізобетонними виробами і іншими важкими, великогабаритними вантажами. Автомобіль з маніпулятором зручно підігнати в будь-яке місце, на будівельний майданчик, наприклад. Його можна використовувати для розвантаження і завантаження вантажів. На ньому ж можна ці вантажі і перевозити. Не варто, мабуть, і говорити про те, що автомобілі такі можуть бути різними за своїми характеристиками. Це само собою зрозуміло. Зокрема, може бути різною довжина стріли маніпулятора. Маніпулятор зі стрілою 8м користується великою популярністю. З його допомогою можна легко і швидко виконати безліч важливих маніпуляцій.

Якщо Вас чекають складні роботи з великогабаритним вантажем, Вам напевно варто найняти маніпулятор. Стріла 8м – оптимальний варіант. Це не багато і не мало. Для більшості видів робіт прекрасно підійде. Маніпулятор (стріла 8м) добре впорається з навантаженням розвантаженням бетонних кілець для колодязів, ЖБ плит перекриття і такого подібного. Щоб замовити виїзд машини на об'єкт, телефонуйте в нашу фірму. Ми надамо її Вам.

Телефонуйте нам, щоб оформити замовлення на маніпулятор. Стріла 8м, 9,6м, 5,5м – доступні варіанти.

З нашою компанією працювати зручно і вигідно. У нас лояльні ціни на оренду маніпулятора зі стрілою 8м. Такий автомобіль у нас можна замовити відносно недорого. При тому він відмінно впорається з поставленим Вами завданням. Якщо переживаєте, оформіть заявку на оренду заздалегідь. Тоді автомобіль точно не буде зайнятий тоді, коли він Вам потрібен.

Якщо знадобиться маніпулятор стріла 8м, зателефонуйте нам. У нас є така машина.