Изготовление ЖБИ изделий по индивидуальным размерам

 

Перфоровані кільця для каналізації ціна

Одним з видів продукції із залізобетону є перфороване кільце. Це бетонне кільце з дірками однакової форми і розміру, розподіленими рівномірно по всій поверхні виробу. Такі кільця використовуються для облаштування каналізації, а також колодязів з питною водою, вигрібних і дренажних ям. Отвори в бетоні потрібні для того, щоб рідина не застоювалася, а відводилася. Завдяки перфорації підвищується також стійкість бетону до розтріскування при різких коливаннях температур.

Перфоровані кільця для каналізації, ціна на котрі в Україні часто демократична, найкращим чином підходять там, де потрібно не просто зберігати і транспортувати стічні маси, але ще і забезпечувати відведення зайвої рідини. Отвори в кільці якраз і дозволять цій зайвій рідині відходити назовні. Потрібно зауважити, що на перфоровані кільця для каналізації ціна буде в більшості випадків більш низькою, ніж на подібні кільця для колодязів питної води. Це можна пояснити використанням різного за складом, властивостями і якістю бетону. На це потрібно звертати увагу, щоб не переплачувати зайве.

В асортименті нашого виробничого підприємства теж представлені перфоровані кільця для каналізації. Ціна лояльна. Зателефонуйте і переконайтесь в цьому особисто.


Звичайно ж, ми займаємося виробництвом і іншої ЗБ продукції крім перфорованих кілець для каналізації. Ціна на всі види виробів доступна. Купити необхідні ЗБВ у нас зможе дозволити собі кожен, кому це потрібно. Ми можемо запропонувати за хорошою ціною кільця для каналізації перфоровані і ні, стандартних і нестандартних розмірів. Всі види продукції доступні для замовлення. Щоб замовити необхідне, телефонуйте.

Якщо потрібно, ми можемо організувати доставку перфорованих кілець для каналізації. Ціну транспортування ЗБВ уточнюйте в момент оформлення покупки.