Изготовление ЖБИ изделий по индивидуальным размерам

 

Кільце бетонне 2м ціна


Спорудити у себе на ділянці хороший колодязь нині може кожен, хто цього забажає. У наш час для цього знадобиться не так багато часу і сил, якщо використовувати спеціальну техніку і ЗБВ. Кільця і кришки з армованого бетону дуже прості в монтажі і довговічні. Завдяки такому будматеріалу створити надійний колодязь або свердловину простіше простого.

Для кожного колодязя знадобиться кільце певного діаметру і з конкретними експлуатаційними характеристиками. Можливо, для Вашого колодязя підійде кільце бетонне 2м. Ціна такого виробу не дуже висока, якщо враховувати його великий термін служби. Працювати з ним, як і користуватися таким колодязем, дуже зручно. Для установки кільця в раніше вириту яму знадобиться спеціальна техніка, наприклад, вантажний автомобіль з маніпулятором. Ми розуміємо, що техніка така є далеко не у кожного. Тому ми готові самі доставити на місце будівництва бетонне кільце 2м. Ціна доставки може варіюватися в залежності від особливостей замовлення.

Кільце бетонне 2м цінаВ нашій виробничій фірмі можна без проблем замовити будь-які ЖБ вироби, в тому числі і бетонне кільце 2м, ціна якого оптимально відповідає якості.

Вибір підходящого кільця для колодязя – справа не складна. Підбирати кільце потрібно відповідно діаметру і глибині викопаної ями. Чим більше яма, тим більше за габаритами знадобиться кільце. Для глибоких колодязів може знадобитися кілька кілець однакового діаметра. Наприклад, якщо планується будівництво колодязя діаметром два метри, то таке кільце і потрібно буде купити. Потрібно враховувати, що стінки кільця теж мають свою товщину. Тому яма під бетонне кільце 2м (ціна) повинна бути трохи більше двох метрів в діаметрі. Тоді монтаж ЗБВ буде здійснено без форс-мажорів. Краще замовляти бетонне кільце 2м за ціною виробника, тобто без націнок. Покупку таку здійснити можна в нашій компанії.

Наша фірма продає ті ЗБВ, які сама і виробляє. Тому ціна бетонного кільця 2м у нас дійсно вигідна.